JoMus bestaat uit een jong en dynamisch team dat kwalitatieve en leuke lessen wil aanbieden aan jongeren vanaf 3 jaar. In ons aanbod vind je musicalles en taalles. Samen met onze JoMussen zijn we in Mechelen  te vinden tijdens het schooljaar op zaterdagen en in de schoolvakanties met leuke vakantiestages.

Onze leerkrachten zijn allemaal enthousiaste mensen die professioneel met hun vak bezig zijn en werken met de JoMus-methode die op een speelse manier rond musical en taal werkt. We vinden het belangrijk om in kleine groepen te werken en bieden tussen twee lessen een gezonde fruitpauze aan.

JoMus visie musical:

 

Wij werken op een kwalitatieve en ontspannen manier rond musical en andere vaardigheden. We geloven namelijk dat door de musicallessen de kinderen ook dingen leren die ze op school en in het dagelijkse leven kunnen gebruiken. Zo leren ze bijvoorbeeld voor een groep spreken, zelfvertrouwen hebben en samenwerken naar een eindproduct.
MAXIS (3 – 4 jaar): We gaan verder op het basis pakket van muzikale, sociale en lichamelijke ontwikkeling. Hier leren de kindjes hun eerste sociale vaardigheden gekoppeld aan theater, dans en muziek.

KIDS (5-7 jaar): Onze professionele leerkrachten helpen de kinderen hun zelfvertrouwen en verbeelding ontwikkelen door middel van bewegings- en acteerspelletjes. Ook bouwen we aan een op maat gemaakte show die we aan het einde van het semester tonen aan familie en vrienden.

 

JUNIORS (8-10 jaar): Naast het verder ontwikkelen van zelfvertrouwen en verbeelding stimuleren we creatief denken en werken we aan een gethematiseerd toonmoment. Onder begeleiding van de regisseur/choreograaf worden de eerste stappen naar performance technieken omgezet.

 

TEENS (10-12 jaar): In deze jaren worden de kinderen klaargestoomd voor het grote werk en krijgen ze les in de 3 disciplines (acteren, zingen, dansen). Als eindresultaat werken de kinderen aan een musical toonmoment.

 

ACADEMY (12+): Kwalitatieve musical lessen in de 3 disciplines (acteren, zingen, dansen) die zich steeds meer op de technische i.p.v. speelse kant van de disciplines richten.

Laat je onderdompelen in de JoMuswereld en schrijf je snel in!