Nele Met den Ancxt

In 2011 kreeg ik de kans om een tijdje in Londen te wonen. In die periode heb ik ontzettend van de bruisende musicalcultuur in deze boeiende stad kunnen genieten. Ik was overdonderd door het grote aantal en de kwaliteit van de musicals die daar avond na avond te bezichtigen waren.

Er waren ook twee heel speciale weken voor mij in London: een zomerstage op een prestigieus conservatorium voor o.a. musical. Hier kreeg ik les van leerkrachten die momenteel op West End in producties werken : van musicalsterren, tot muzikale leiders en regie-assistenten. Het was ontzettend verrijkend om samen te werken met mensen die er echt elke dag staan, op de droom-podia van West End.

Iets waar we in België alleen maar van konden dromen, tot voor kort … want met de stages London Musical Experience introduceerde JoMus de eerste internationale summer school in België rond musical. Een droom werd werkelijkheid!

 

Sindsdien hebben we niet meer stil gezeten: De JoMus CoMpany, JoMus AcadeMy, JoMus ShoWkoor, … wie weet waar belanden we nog allemaal?

Laat je mee met ons onderdompelen in de wereld van musical en schrijf je snel in!

 

Hopelijk tot ziens/hoors op een van onze JoMus-projecten!

Nele

Directeur JoMus vzw