Hier zijn we weer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 7 september beginnen we er weer aan! Weet je niet goed waar je aan moet denken? Dan sommen we het nog even op voor jou ;)

  • Er is een fruitpauze voorzien met een gezond tussendoortje en water.
  • Je kan best zo gemakkelijk mogelijke kledij aandoen en je JoMus t-shirt natuurlijk! Als je nog geen t-shirt heb kan je die zaterdag aan het ontvangst kopen.
  • volg je een proefles en wil je je inschrijven na de les? Dan kan dit direct na de les aan de ontvangst.

Hier zien jullie al een voorproefje van hoe het komende schooljaar eruit zal zien! Denk eraan dat dit een showjaar is waardoor we het jaar afsluiten met een echte musical op een podium in een zaal.

 

Volgend schooljaar

Drie jaar na Aladdin brengt JoMus opnieuw een grote show op de planken en daar hebben wij jou voor nodig. Wil jij schitteren in prachtige kostuums en dansen tussen wondermooie decors? Het kan volgend jaar allemaal in een échte theaterzaal. Mooie ervaringen en super veel plezier vormen het recept voor een topjaar. Aarzel niet en schrijf je nu in. Tot in september!

ps: Als je niet kan wachten tot september kan je altijd nog een zomerstage mee doen in juli en augustus.

Inschrijven lessen

Inschrijven stages

Van MEI worden we helemaal BLIJ

Op 11 mei is het vriendjesdag! Neem je beste vriend mee en speel heel de dag samen. Jullie leren een speciaal lied en spelen samen een toneeltje.

Op 25 mei is het superhelden feestje! Ben jij superman? Of eerder een superwoman? Kan je vliegen als de beste of iemand zijn gedachten lezen? Iedereen is welkom om in de huid van zijn of haar held te kruipen. LET OP het feestje is van 10u tot 13u voor alle groepen.

En we hebben ook nog was supernieuws voor jullie…

Sta je ook al te popelen voor volgend jaar? Geen zorgen, de inschrijvingen staan al open! Klik op de knop en schrijf je in voor een musical top jaar.

 

Planning Zomerdag (20/4)

Deze zaterdag is het Zomerdag. Maar wat staat je allemaal te wachten?

Om 11u worden alle jomussen verwacht.
Jullie oefenen nog een paar keer en eten ook hier je boterhammetjes op.
Neem dus zeker een lunch pakketje mee.

Om 14u is jullie eerste voorstelling en om 16u de tweede.
Iedereen speelt altijd mee want het is tweemaal dezelfde show. Zo kan iedereen komen kijken.

Rond 17u hebben ze gedaan met optreden. Natuurlijk zullen er ook eet en drank kraampjes buiten staan voor als je nog wilt komen babbelen met ons.

WAT MOET IK AANDOEN?
De Kids en Juniors moeten hun JoMus T-shirt aandoen. Als je er nog geen hebt mail naar contact.jomus@gmail.com met de maat en naam. Dan leggen we ze klaar voor zaterdag ochtend.

De Teens en Academy doen ook hun JoMus T-shirt aan en een schort.

 

11 mei is vriendjesdag :)

 

 

25 mei houden we een superhelden feestje!

Vergeet niet dat het na de Zomerdag nog les is in mei. Op 11 mei houden we een vriendjes dag maar je kan laten zien hoe leuk het hier is. Op 25 mei houden we een superhelden feestje, super toch!?

 

Er is nu ook een zomerkamp in Kapelle-op-den-Bos!