JoMus Taalstage 4 KIDS – Franse vakantie!

 

Deze Franse vakantie is een dagkamp voor kinderen van 4 t.e.m. 14 jaar (verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen) boordevol Franse fun!

 

Heb je vakantie maar wil je toch iets bijleren? Hoewel je niet het gevoel hebt terug op school te zitten leer je op een leuke manier dingen bij. Tijdens deze taalstage word je helemaal ondergedompeld in het Frans!
We beginnen de dag met twee taalateliers, waar je op een speelse manier Frans leert. We eindigen met een activiteit naar keuze die ook in het Frans doorgaat!

 

 

Dit zijn de activiteiten waar je uit kan kiezen (let op er is een beperkt aantal deelnemers per keuze dus geef zeker 2 opties):
- Koken
- Toneel/Film
- Dans
- Omni-sport

Tijdens Koken leer je de culinaire Franse wereld kennen. Van croissants tot ratatouille we maken van jou een Franse meesterchef. Doe je schort maar aan en schuif die mauwen omhoog want we vliegen er direct in.

Tijdens Toneel/Film kruip je in de schoenen van een reporter. Je maakt met je groep een nieuwsuitzending van alles wat er gebeurd tijdens de vakantie. Samen maken jullie kleine toneeltjes die jullie filmen om zo een nieuwsbericht samen te stellen.

Tijdens Dans gaan je voetjes trippelen op de maat van de grootste Franse hits. Na één dag zitten Pas de Bourée en Pirouette jou al in de benen.

Tijdens omni-sport ga je actief aan de slag met de Franse taal gecombineerd met veel beweging. Ben je een echte sporter? Dan kan je kiezen voor omni-sport waarbij je hele lichaam wordt losgeschut.

 

Uiteraard worden onze kids begeleid door professionele leerkrachten die met hart en ziel met de Franse taal bezig zijn.

We sluiten het kamp af met een schitterend toonmoment waarin de deelnemers aan hun ouders en vrienden kunnen laten zien wat ze bijgeleerd hebben!

 

Opvang van 8u00 tot 17u30. 

 

Schooljaar 2018-2019

 

MECHELEN:

Paasstage 2019 WEEK 2: 15 t.e.m. 19 april 2019

 

 

Leeftijd

Voor kinderen van 4 t.e.m. 14 jaar (in verschillende leeftijdsgroepen).

 

Prijs

€ 176,20 voor het eerste kind van een gezin

€ 128,70 voor de volgende kinderen van hetzelfde gezin

 

Kortingen:

Schrijf je in voor 2 stages en krijg € 20 korting.

Schrijf je in voor 3 stages en krijg € 50 korting.

Schrijf je in voor 4 stages en krijg € 90 korting.

Kinderen van de AcadeMy krijgen € 30 korting per stage.

 

Adres

Pitsemburg

Bruul 129

2800 Mechelen

 

JoMus Taalstage 4 KIDS – Franse vakantie!