Nur auf Niederländisch

JoMus organiseert eerste, zomerse ‘London Musical Experience’-stage

JoMus organiseert eerste, zomerse ‘London Musical Experience’-stage

Zaterdag 11 Februari 2012
In de zomer van 2012 organiseert JoMus – JongMusical vzw een ‘London Musical Experience’-stage: de eerste internationale werkweek rond musical in België, met leerkrachten rechtstreeks van de Londense West End.

Lees meer 

JongMusical op radio Broadway Dichtbij

Radio Broadway

We doen ook een live interview met Nele Met den Ancxt, directeur van JongMusical vzw. Zij brengen deze zomer de Londense musicalcultuur naar België! Ze organiseren de eerste internationale musicalstage in ons land, met leerkrachten uit het musicalmekka: West End, London!!

www.villabota.be

London Musical Experience op Radio 2!

Radio 2

8 augustus 2012

Een paar fragmenten van de eerste dag op London Musical Experience kan je hier beluisteren:

http://soundcloud.com/jomus

Het belang van Tongeren

Het belang van Tongeren

13 augustus 2012

JongMusical vzw organiseerde van maandag t.e.m. zaterdag voor de eerste maal een internationale werkweek rond musical. Een groep van 52 jongeren van 12 tot 21 jaar werd gedrild tijdens The London Musical Experience.

Lees meer

De Internetgazet

De Internetgazet

13 augustus 2012

Zoals wij vorige maandag berichtten, werd er de afgelopen week in de muziekacademie Pentagoon  een musicalstage georganiseerd. Onder leiding van Engelse musicalspecialisten uit de Londense West End leerden 54 jongeren tussen 16 en 24 jaar de hele week zingen dansen en acteren. Het was voor het eerst dat in Vlaanderen een dergelijke stage plaatsvond.

Lees meer